Ga naar inhoud

Gamingkanaal Twitch breekt nieuwe records


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Gamingkanaal Twitch breekt nieuwe records

pexels-photo-340152-430x400.jpg

Gamingkanaal Twitch van Amazon heeft ook in het tweede kwartaal records gebroken. Volgens Streamlabs en Stream Hatchet groeide de kijktijd 62,7 procent naar 5 miljard uur.

Gemeten over een jaar bedraagt de groei zelfs 83,1 procent.

Er werd 192,7 miljoen uur aan content aangeboden, overwegend games die liefhebbers vanuit huis spelen. Het aantal unieke kanalen ging naar 10 miljoen, van 6,1 miljoen in het eerste kwartaal.

Twitch is daarmee absoluut marktleider. Microsoft had een dusdanige achterstand op Twitch dat het gaat stoppen met het vergelijkbare Mixer. Mixer, met 5 miljoen kanalen, sloot overigens een van de betere kwartalen af, maar het komt niet in de buurt van de nummer twee YouTube Gaming Live, dat 1,5 miljard uur aan kijktijd noteerde.

De nummer 3 is Facebook Gaming, dat gebruikers van Mixer overneemt. De cijfers zijn echter nog bescheiden met een marktaandeel van 11 procent.

Foto Pexels

Bron@Emerce.

0_KafYmhu2Knjwcans.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.