Ga naar inhoud

Spotify test nieuw advertentieformaat in app


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Spotify test nieuw advertentieformaat in app

Spotify-Shutter-430x400.jpg

Spotify test een nieuw advertentieformaat voor podcasts. Gebruikers kunnen in de app meteen reageren op een aanbod van sponsors en worden dus niet aangemoedigd om een coupon te gebruiken op een externe website.

Audio advertenties hebben immers als nadeel dat luisteraars een (gesproken) adres van een website moeten onthouden, of nog ingewikkelder, een couponnummer.

Het nieuwe formaat wordt momenteel alleen getest in de VS en in Duitsland. Maaltijdbezorger HelloFresh is in dat laatste land de sponsor van de podcast Herrengedeck.

Het formaat is gebaseerd op de reeds bestaande Streaming Ad Insertion (SAI) technologie die het Zweedse bedrijf begin dit jaar demonstreerde tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas. SAI is al beschikbaar in Duitsland.

Spotify investeert flink in podcasts. De consumptie daarvan bij Spotify is verdrievoudigd.

Bron@Emerce.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.