Ga naar inhoud

Horner: "Verstappen maakt het af als wij hem de juiste tools geven"


dreka

Aanbevolen Berichten

Horner: "Verstappen maakt het af als wij hem de juiste tools geven"

Op de eerste trainingsdag in Oostenrijk was het Mercedes dat ouderwets domineerde. Red Bull daarentegen was nog zoekende naar de vorm. Max Verstappen en Alexander Albon lieten zich niet van voren zien. Horner spreekt van een 'geweldige uitdaging' om Mercedes van de troon te stoten.

 
AP-24GZB86MD2111_news_cec5a7870ed110198c
 

Mercedes vuurde een waarschuwingsschot af op vrijdag in Oostenrijk. Feilloos opereerden de zwarte Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Max Verstappen moest in de eerste training zes tienden toegeven, in de tweede sessie was dit gat negen tienden. De achtste positie voor Verstappen, die in beide trainingen kort van de baan ging, zal niet tot tevredenheid stemmen.

Teambaas Horner blikte gedurende de vrijdag redelijk tevreden terug: "Het is goed om de auto's weer te zien rijden en de motoren te horen grommen. Mercedes is de afgelopen zes jaar zeer sterk geweest en ze beginnen het seizoen als de grote favoriet. Het zal een geweldige uitdaging voor ons worden om ze te verslaan, gezien hun vorm in het verleden."

"Maar ik voel dat we progressie hebben gemaakt en onze relatie met Honda is alleen maar verbeterd de afgelopen zes maanden. We hebben dan ook hoge verwachtingen van dit seizoen", vertelt Horner aan Sky Sports.

Kan Verstappen de titel veroveren? Dat is de vraag die velen zich stellen. "Max is er klaar voor, maar het is aan ons om hem de tools te geven waarmee dit mogelijk is."

Bron radio.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.