Ga naar inhoud

Politie gaat nieuwe chatbot ontwikkelen


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Politie gaat nieuwe chatbot ontwikkelen

politie.jpg

De politie gaat een nieuwe chatbot ontwikkelen als onderdeel van een modern platform, dat zowel informatief is als in staat is om meldingen aan te nemen.

De huidige chatbot Wout is voorlopig weer offline. De virtuele agent was sinds 3 april weer in dienst gekomen om de vele vragen van mensen over het coronavirus te beantwoorden. Sinds 3 april beantwoordde hij 15.000 vragen.

Mensen zijn soms terughoudend om met een ‘echte’ agent te bellen. Een virtuele agent kan de drempel om te melden helpen verlagen. Dat was een belangrijke reden om de proef met chatbot Wout te starten.

Chatbots maken gebruik van kunstmatige intelligentie. Hoe meer informatie een chatbot te verstouwen krijgt, hoe beter hij zich ontwikkelt. De huidige versie van Wout is nog niet voorzien van deze techniek. De antwoorden van Wout zijn gebaseerd op de meest gestelde vragen aan de politie.

Bron@Emerce.

wout-still.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.