Ga naar inhoud

Ook TP Vision (Philips TV & Sound) komt niet naar IFA 2020


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Ook TP Vision (Philips TV & Sound) komt niet naar IFA 2020

IFA-430x400.png

TP Vision, het bedrijf achter Philips TV & Sound, is na Samsung het tweede bedrijf dat wegblijft van de elektronicabeurs IFA 2020 in september. Net als Samsung introduceert het merk een nieuwe reeks tv- en audioproducten tijdens een exclusief Online Launch Event via een persoonlijk digitaal platform.

TP Vision heeft de Berlijnse IFA altijd beschouwd als een belangrijk onderdeel van zijn jaarlijkse marketingplannen. Maar vanwege de potentiële risico’s die bezoekers, werknemers en partners lopen in de huidige pandemische situatie, heeft het bedrijf besloten om een alternatief evenement te organiseren.

TP Vision kopieert wel 1 op 1 de presentaties die het normaal ook in Berlijn zou geven, inclusief welkomstwoord van CEO Philips TV & Sound Europe, Kostas Vouzas. Daarnaast is aantal exclusieve online workshops gepland.

TP Vision deelt normaal Hal 24 met de huishoudelijke tak van Philips.Het is niet bekend of Philips zelf ook wegblijft.

Het is te hopen voor de organisatie van de IFA dat niet nog meer exposanten afhaken, maar die kans is wel aanwezig. IFA wordt vanwege corona dit jaar niet opengesteld voor het grote publiek. Alleen vakhandel en journalisten zijn uitgenodigd voor een kleinschalige presentatie van drie dagen.

Bron@Emerce.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.