Ga naar inhoud

Balende Verstappen: "Zo wil je het seizoen niet beginnen"


dreka

Aanbevolen Berichten

Balende Verstappen: "Zo wil je het seizoen niet beginnen"

Max Verstappen wilde met Red Bull uitpakken tijdens de thuisrace van het team op de Red Bull Ring. Het liep anders, beide Red Bulls vielen uit met technische problemen.

 
AP-24HB4AEGW1W11_news_cec5a7870ed110198c
 

Al in de elfde ronde ging het mis voor Max Verstappen. Ondanks zijn alternatieve strategie wist de Red Bull-coureur zijn tweede plaats te behouden en te controleren. Totdat de Honda-motor begon te sputteren. Er zat niets anders op dan langzaam terug rijden naar de pits.

"Ik verloor ineens vermogen en de aandrijving. De anti-stall bleef maar ingrijpen. Ik weet nog niet was het probleem exact was, maar dat zullen we onderzoeken."

"Dit is natuurlijk niet de manier waarop je het seizoen wil beginnen. Een podium was makkelijk mogelijk geweest, maar wat kan je eraan doen?", vraag Verstappen zich hardop af in gesprek met Sky Sports.

Bron Racingnews365.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.