Ga naar inhoud

Herman den Blijker helpt getroffen horeca in Crisis in de tent


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Herman den Blijker helpt getroffen horeca in Crisis in de tent

Medianieuws

De horeca verkeert in zwaar weer. Veel zaken zijn door de coronacrisis maandenlang dicht gebleven en kunnen het hoofd nauwelijks nog boven water houden. Sommige staan zelfs op het punt van omvallen. Topchef Herman den Blijker en zakenvrouw Annemarie van Gaal bieden een helpende hand.

Herman den Blijker helpt getroffen horeca in Crisis in de tentHerman den Blijker en Annemarie van Gaal steken met Crisis in de tent de Nederlandse horeca een hart onder de riem.

Voor hun nieuwe tv-programma, Crisis in de tent, slaat het duo de handen ineen om noodlijdende restaurants te helpen overleven in een nieuwe realiteit en met nieuwe regels. Crisis in de tent is vanaf woensdag 26 augustus te zien bij SBS6.

In elke aflevering gaan Annemarie en Herman langs bij een horecazaak. Ze maken kennis met de eigenaar. Hoe liep de zaak voor de crisis? Hoe is de financiële situatie nu? Vervolgens trekt het duo zich terug om een plan te maken.
Als dat plan klaar is, neemt Herman de keukenbrigade onder zijn hoede. Hij leert ze om voor minder geld net zo lekker - of misschien wel lekkerder - te koken. Annemarie bekommert zich om de verzekeringen, schulden, personeelskosten en het pand. De horecaondernemers moeten pittige, maar noodzakelijke beslissingen nemen.

Herman den Blijker helpt getroffen horeca in Crisis in de tent

Annemarie en Herman trekken vanaf woensdag 26 augustus, wekelijks om 21.30 uur bij SBS6 in 'Crisis in de tent' alle registers open en gooien al hun ervaring en expertise in de strijd. Het duo gaat pas weg als de ondernemers weer vertrouwen hebben in de toekomst. Alles voor dat ene doel: hun geliefde zaak behouden. [Radio.NL]
Foto: William Rutten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.