Ga naar inhoud

NPO1 haalt ruim half miljoen op voor Suriname


tokoroko

Aanbevolen Berichten

NPO1 haalt ruim half miljoen op voor Suriname

Medianieuws

De benefietshow Nederland voor Suriname heeft een bedrag van ruim een half miljoen euro opgebracht. De teller stond aan het eind van de live-tv-uitzending op NPO 1 op ruim een half miljoen, maar de verwachting is dat dat nog flink zal oplopen.

NPO1 haalt ruim half miljoen op voor SurinameHet geld komt onder meer ten goede aan medische apparatuur, beschermmateriaal, IC-bedden en andere middelen, waaraan een groot tekort is in Suriname.

In het land dreigt een humanitaire ramp nu het aantal corona-besmettingen iedere dag toeneemt.

Tijdens de uitzending van de NTR ontvingen presentatoren Jörgen Raymann en Humberto Tan diverse gasten, die vertelden over hun band met Suriname. Ook waren er optredens van Gerda Havertong, Trijntje Oosterhuis, Jeangu Macrooy en vele anderen. Jörgen had een speciaal ‘hosselteam’ samengesteld om geld binnen te halen. Het eindbedrag (502.069 euro) werd bekendgemaakt door een oude bekende: Tante Es. [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.