Ga naar inhoud

Eva Cleven krijgt eigen programma op NPO 3FM


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Eva Cleven krijgt eigen programma op NPO 3FM

Medianieuws

Eva Cleven krijgt haar eerste programma op NPO 3FM. De FunX-deejay presenteert vanaf 5 september op zaterdagavond het programma Club Cleven op 3FM, voorheen Club Carter. Cleven neemt hiermee het stokje over van Sagid Carter.

Eva Cleven krijgt eigen programma op NPO 3FMCarter presenteert sinds april vier avonden per week 3voor12 Radio op de publieke radiozender.

Club Cleven bouwt elke zaterdagavond tussen 22:00 tot 00:00 uur op naar het (voor nu digitale) uitgaan met een actuele mix van wat er op een moderne dansvloer te horen is.

Lowlands’ X-Ray, clubavonden in TivoliVredenburg, Encore in De Melkweg, maar af en toe ook een feesttent in Limburg: Cleven covert samen met de luisteraar het Nederlandse uitgaansleven.

Cleven werkte al eerder samen met VPRO 3voor12. Ze deed een aantal jaren verslag van verschillende muziekfestivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole, WOO HAH! en Best Kept Secret. Ook werkte ze voor 2doc, waar ze onder andere documentairemakers interviewde tijdens IDFA.

Momenteel presenteert Cleven radioprogramma’s op FunX waaronder het vrijdagmiddagprogramma FunX Fresh. Daarnaast won ze de Marconi Award voor Aanstormend Talent 2016 en de Philip Bloemendal Prijs 2016.

"Omdat ik al eerder met 3voor12 heb gewerkt weet ik dat wij een goede match zijn”, aldus Cleven. “Ik ben blij dat ik voor jongeren-merken als FunX en 3FM mag werken, daar ben ik van toegevoegde waarde en voel ik me thuis."

“Eva Cleven is een enorm veelzijdig programmamaker”, aldus 3FM-zendermanager Sharid Alles. “Zowel op radio als op tv weet ze met haar bruisende persoonlijkheid het publiek te raken. Tel daar haar liefde voor muziek, enthousiasme en radio-ervaring bij op en we kunnen niet anders dan concluderen dat ze een aanwinst is voor 3FM.” [Radio.NL]

Foto: video still Youtube

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.