Ga naar inhoud

Bevestigd: Edwin Noorlander weg bij Radio 538


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Bevestigd: Edwin Noorlander weg bij Radio 538

Medianieuws

De geruchten gingen al enige tijd, maar nu is het definitief: Edwin Noorlander vertrekt bij Radio 538. Dit heeft de deejay bevestigd via social media. Zaterdag 22 augustus is hij voor het laatst te horen op Radio 538.

Bevestigd: Edwin Noorlander weg bij Radio 538Eind mei meldde Radio.NL al dat Noorlander één van de slachtoffers zou zijn van de grote reorganisatie bij de radiotak van Talpa Network.

Toen wilde het bedrijf echter geen namen noemen. Nu heeft Noorlander het nieuws zelf bevestigd.

Slecht nieuws om te delen: De reorganisatie door de coronacrisis bij Talpa heeft ook voor mij gevolgen”, schrijft hij. “Na bijna 9 jaar maak ik op zaterdag 22 augustus tussen 15 en 18u mijn laatste uitzending op Radio 538. Ik kijk terug op fantastische jaren en een droom die is uitgekomen. Hoeveel uren radio heb ik wel niet op 538 gemaakt? Uiteraard mijn weekendshows, de programma’s in de 53N8 en de talloze vaste overnames in de doordeweekse dagprogrammering.

Maar ook kijk ik met veel plezier terug op de Show Zonder Naam, de backstageshows bij de liveshows van The Voice of Holland, de locatie-uitzendingen bij evenementen als 538 Koningsdag, 538 DJ Hotel en 538 voor Warchild, het land door met de 538 DJ’s On Tour enz. enz.

Sinds begin deze maand heeft Radio 538 al een deel van de gepresenteerde nachtprogramma’s geschrapt, waardoor Noorlander alleen nog op zaterdagmiddag te horen is.

Wat Noorlander gaat doen is nog onduidelijk. “De komende tijd ga ik even de tijd nemen om na te denken. Sowieso ga ik mijn horizon verder verbreden. Want ik heb nog veel meer interesses. En daar heb ik zin in! We gaan het zien.

Geruchten gaan overigens dat hij bij Qmusic aan de slag gaat. [Radio.NL]
Foto: Radio 538

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.