Ga naar inhoud

Ziggo heeft last van grote storing


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Ziggo heeft last van grote storing

Ziggo-klanten in de hoofdstad van Noord-Holland Haarlem ondervinden de gehele zaterdagavond al last van een storing.
 
 

Storing bij Ziggo

De eerste meldingen van de storing bij kabelbedrijf Ziggo in Haarlem kwamen zaterdag 11 juli rond 16.15 uur naar buiten. In de uren daarna breidde de storing zich verder over Haarlem uit. Ziggo-klanten ondervinden storing bij de vaste diensten tv, internet en telefonie of een combinatie van meerdere van deze diensten. Op internetsite allestoringen.nl rapporteren klanten van het kabelbedrijf de storing..

 

Geen tv en internet

Hoeveel huishoudens in Haarlem last van de storing hebben, is onduidelijk. Haarlem heeft bijna tachtigduizend huishoudens. In het gehele verzorgingsgebied verkoopt Ziggo aan ongeveer 52 procent van de aangesloten huisadressen actief vaste diensten. Als deze cijfers representatief voor Haarlem zijn dan zitten mogelijk tienduizenden woningen in Haarlem zonder tv en/of internet. Ziggo zegt te werken aan het oplossen van de storing.

 

Update: De storing is inmiddels grotendeels verholpen.

 

Bron@TotaalTV.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggen



Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.