Ga naar inhoud

Radio NRG terug in ether in Haagse regio


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Radio NRG terug in ether in Haagse regio

DAB

Radio NRG (eNeRGy) keert na een afwezigheid van ruim 20 jaar terug in de ether in de Haaglanden. Dit wordt komend weekend gevierd met een marathonuitzending waaraan diverse bekende radiomakers van destijds mee zullen doen. Het radiostation zal alleen in de ether te horen zijn via DAB en niet via de FM.

Radio NRG terug in ether in Haagse regio25 jaar geleden, in juli 1995, startte in de Haagse regio NRG met voornamelijk dance- en housemuziek.

Tijdens dit speciale reünieweekend (van vrijdag 17 t/m zondag 19 juli) zullen de legendarische radiomakers van weleer nog één keer terugkeren.

Met bekende namen zoals DJ Jurgen, Mark van Dale, De Flitsende 50 met Peter van Leeuwen, Soul Train met Ron McDonald, de Italo Disco-show ‘i Venti d'Azzurro’ met Marcello, NRG’s Top 7 om 7 met Jens Timmermans (Radio 538) en het knotsgekke Begin Van Je Weekend-Show laat de oude radiogarde nog één keer van zich horen en geeft meteen de aftrap voor het nieuwe, digitale Radio NRG met de muziek van toen, de jaren ’90.

DAB
NRG is dankzij twee zenders via DAB+ (Digital Audio Broadcasting) te ontvangen op kanalen 5C en 11B van Den Haag tot Zoetermeer, van Delft tot Leiden en van het Westland tot Wassenaar. De uitzendingen van de NRG Radio Reünie komen live vanuit de studio van Radio Stad Den Haag.

Radio NRG terug in ether in Haagse regio

Mede-organisator van de NRG Radio Reünie en directeur van Radio NRG in 1995-1998, Dennis Kokkelink: “De afgelopen maanden hebben wij met een klein maar zeer toegewijd team keihard gewerkt om deze bijzondere reünie te realiseren.

Het coronavirus was nog even een vervelende stoorzender maar we zijn superblij dat de NRG Radio Reünie gewoon op de geplande data doorgaat en hopen dat veel luisteraars samen met ons herinneringen ophalen aan hun jonge jaren en aan hun favoriete muziek van de jaren ’90.” [Radio.NL]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.