Ga naar inhoud

Omvang ontslagen Microsoft groter dan gedacht


tokoroko

Aanbevolen Berichten

Omvang ontslagen Microsoft groter dan gedacht

Microsoft-430x400.jpg

Bij Microsoft verdwijnen minstens duizend banen, zo meldt Reuters. Zelfs binnen Azure, de divisie waaraan het bedrijf het meest verdient.

Eerder gingen er al geruchten over ontslagen bij de eigen nieuwsdienst MSN. Microsoft bevestigt de ontslagen, maar wil geen aantallen noemen. Ook buiten de VS zouden banen verdwijnen.

Microsoft had tot voor kort 156.439 werknemers, waaronder 92.335 in de Verenigde Staten, en 55.513 in het Puget Sound gebied bij Seattle, de thuishaven van de onderneming.

Reorganisaties bij het bedrijf bij de aanvang van een nieuw fiscaal jaar (in dit geval 1 juli) zijn niet ongebruikelijk. Toch lijkt het er op dat Microsoft op alle gebied aan het afslanken is. Ook alle Microsoft winkel, op een enkeling na, gaan sluiten.

Komende woensdag publiceert Microsoft zijn kwartaalcijfers.

Bron@Emerce.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Log in om te reageren

Je kunt een reactie achterlaten na het inloggenNu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.