Ga naar inhoud

         SatellietSupport wenst iedereen hele mooie Paasdagen. 

Log in om dit te volgen  
vogelaar

Franse publieke zenders weer ongecodeerd via satelliet

Aanbevolen berichten

Franse publieke zenders weer ongecodeerd via satelliet

Satellietkijkers moesten het een jaar geleden plots zonder Franse publieke tv-zenders zoals France2 doen. Technologische ontwikkelingen brengen daar nu weer verandering in.
 
Franse publieke zenders weer ongecodeerd via satelliet
Foto ANP

Zonder abonnement en smartcard kijken naar een ruim aanbod van de belangrijkste Franse publieke en commerciële tv-zenders is weer mogelijk. Gelijktijdig kan men ook naar Italiaanse publieke en commerciële zenders kijken. Naast ontvangst van de Eutelsat5 5WA=stelliet op 5 graden oost is ook een ontvanger nodig die Multistream ondersteunt.

 

Multistream wordt mainstream

En steeds meer HD-satellietontvangers gaan Multistream ondersteunen. Bij enkele modellen open source Enigma2 Linux-ontvangers moet men hiervoor een nieuwe Multistream-geschikte insteektuner kopen. Nieuwere Enigma2-ontvangers zoals de Octagon SF4008 zijn direct uit de doos voor Multistream-ontvangst geschikt. Maar de investering in een nieuwe Multistream-ontvanger kan nog goedkoper. Zo test Totaal TV in het komende nummer van de tv-gids de Xsarius Sniper. Met een adviesprijs van 79 euro kost deze ontvanger minder dan een smartcard en CI+ module van de Franse provider Fransat die nodig is om de gecodeerde satellietontvangst van Franse publieke en commerciële

Bron:TotaalTV

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
Log in om dit te volgen  

×