Ga naar inhoud

Overnachting


Duckje

Aanbevolen Berichten

Een stelletje keert huiswaarts na een vermoeiende vakantie, onder weg besluiten ze wat uit te rusten in een hotel langs de weg. Eenmaal binnen vragen ze aan de receptionist of hij hun wilt wekken over 4 uurtje zodat ze weer vroeg kunnen vertrekken. Als ze weer willen vertrekken krijgen ze de schrik van hun leven, 350 Euro voor de overnachting van 4 uurtjes! De man kookt van woede. De receptionist en de manager vertellen dood leuk dat dit de standaardtarieven zijn en het hotel beschikt over een grote sauna met massage, een zwembad met jacuzzi en elke avond de beste artiesten van de hele wereld optreden.
De man zegt dat ze daar helemaal geen gebruik van hebben gemaakt. De manager blijft echt bij zijn verhaal: “Het is hier, dus u had er wel gebruik van kunnen maken” De man schrijft morrend een check uit en geeft deze aan de manager. De manager kijkt verbaasd op en zegt “Maar meneer, dit een check van maar 100 euro!” Klopt zegt de man, “Ik heb 250 euro in rekening gebracht voor het vrijen met mij echtgenote” De manager begrijpt de man niet en roept verontwaardigd “Maar dat heb ik helemaal niet gedaan”

Waarop de man antwoordt, “Ze was hier, dus u had er wel gebruik van kunnen maken!”

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.