Ga naar inhoud

BBC Three keert ook in Nederland lineair terug


vogelaar

Aanbevolen Berichten

De Britse jongerenzender BBC Three keert lineair terug. Dit heeft de Britse publieke omroep BBC bekendgemaakt. De zender is in de toekomst ook in Nederland te zien.

BBC Three keert ook in Nederland lineair terug
Foto Getty Images

 de programmering van BBC Three zijn onder meer programma’s opgenomen die nu nog op BBC One en BBC Two te zien zijn. Het gaat hierbij onder meer om Killing Eve, Fleabag eb Normal People. BBC wil met de terugkeer van BBC Three meer jongere kijkers in de leeftijdscategorie 16-34 jaar bereiken. De jongerenzender werd in 2016 juist afgestoten omdat het kijkgedrag van personen in deze leeftijdscategorie juist meer naar online was verplaatst. Niet alleen met bestaande maar voor ook veel nieuwe programma’s wil de Britse publieke omroep BBC Three nieuw leven in blazen.

 

Satelliet

De terugkeer van BBC Three staat voor januari 2022 in de agenda. De dagelijkse uitzendingen vinden van 20,00 tot 04.00 uur plaats. De zender zal ook in Nederland te zien zijn. In ieder geval satellietkijkers met ontvangst van de Astra2-satelliet op 28,2 graden oost kunnen BBC Three in HD-kwaliteit bekijken. Het is nog onduidelijk of BBC deze zender ook buiten het Verenigd Koninkrijk aan bijvoorbeeld Ziggo, KPN en T-Mobile gaat aanbieden.

Bron: Totaal TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.