Ga naar inhoud

NLziet vernieuwt: meer zenders en betere kijkervaring


vogelaar

Aanbevolen Berichten

NLziet is een Nederlandse streamingdienst waarin live kijken en terugkijken van eerder uitgezonden programma’s van de belangrijkste zenders mogelijk is.

NLziet vernieuwt: meer zenders en betere kijkervaring
Foto Getty Images

NLziet is een samenwerking van de mediabedrijven NPO, RTL Nederland en Talpa Network. Alle zenders van deze mediagroepen zijn live te bekeken. Dit geldt ook voor alle regionale tv-zenders. Daarnaast kunnen vrijwel alle eerder uitgezonden programma’s de deelnemende landelijke zenders tot minimaal 365 dagen terug gekeken worden. Tevens zijn van enkele series en programma’s de afleveringen vooruit te bekijken. Sinds kort is dit ook bij de populaire SBS6-serie Chateau Meiland het geval.

 

Zenderuitbreiding

NLziet heeft bestaande aanbod met de zenders AT5 en Insight TV uitgebreid. Hierdoor kunnen op dit moment 36 zenders live bekeken worden. AT5 is een actualiteitenzender met nieuws over Amsterdam en omgeving. Insight TV is een internationale tv-zender die in Amsterdam is gezeteld. De zender focust zich op millennnials en de Gen-Z generatie en biedt een breed scala aan lifestyle programma’s aan.

 

Betere kijkervaring

NLziet heeft daarnaast een nieuw design en stijl gekregen. Daarnaast zijn gepersonaliseerde aanbevelingen aan de online dienst toegevoegd.  Programma’s zijn hierdoor nog beter vindbaar waardoor een rijkere tv-ervaring ontstaat. Ook de live tv-ervaring en de tv-gids zijn verbeterd, Maar achter de schermen is wellicht nog het meeste veranderd. Deze wijzigingen maken het mogelijk om voor alle ondersteunde platformen onder meer snellere updates door te voeren.

 

Alternatief

NLziet is een alternatief voor het traditionele tv-abonnement dat onder meer bij Ziggo en KPN gekocht kan worden. Het zenderaanbod bestaat na deze uitbreiding uit 36 kanalen. Daarnaast zijn meer dan150.000 eerder uitgezonden programma’s reclamevrij te bekijken. De dienst ondersteund tevens interactieve mogelijkheden als Begin Gemist en Replay TV (terugkijken vanuit de tv-gids). Het NLziet-abonnement kost €7,95 per maand.

Bron: Totaal TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.