Ga naar inhoud

Ziggo-klanten opgelet: zo krijg je direct sneller internet


vogelaar

Aanbevolen Berichten

Ziggo-klanten met een internetabonnement kunnen vanaf vandaag sneller over het internet surfen. Maar daar moet men dan wel zelf een handeling voor uit te voeren.

Ziggo-klanten opgelet: zo krijg je direct sneller internet

Ziggo kondigde vandaag een snelheidsverhoging bij vrijwel alle abonnementsvormen met internet aan. Het gaat om de verhoging van de downloadsnelheid. De uploadsnelheid blijft gelijk. Om de snelheidsverhoging door te voeren, dient het gebruikte internetmodem gereset te worden. Ziggo doet dit gefaseerd op afstand bij alle 3,3 miljoen abonnees die voor de snelheidsverhoging in aanmerking komen. Uiterlijk op 31 mei heeft Ziggo alle internetmodems op afstand van een reset voorzien.

 

Zelf internetsnelheid verhogen

Het is vanaf dit moment mogelijk om zelf handmatig de internetsnelheid te verhogen. Dit doet men door het modem voor een periode van een minuut stroomloos te maken. Dit kan door de stekker uit het stopcontact te halen 0f – mits aanwezig – de aan/uit schakelaar aan de achterzijde van het modem gedurende een minuut op de stand uit te zetten en daarna weer op de stand aan te zetten. Gebruik niet de resetknop die aan de achterzijde van de meeste modems aanwezig is en die met bijvoorbeeld een paperclip ingedrukt dient te worden. In dat geval wist u namelijk ook alle wachtwoorden en wifi-instellingen omdat het modem naar fabrieksstand wordt terug gebracht. Na het een minuut stroomloos maken van het modem is de nieuwe hogere internetsnelheid direct bruikbaar.

Bron: Totaal TV
 
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.