Ga naar inhoud

‘KPN verhoogt prijs tv en internet dit jaar meer dan Ziggo’


vogelaar

Aanbevolen Berichten

Nederlanders worden in de komende maanden geconfronteerd met een prijsverhoging van gemiddeld 27 euro per jaar bij het abonnement van tv en internet.

‘KPN verhoogt prijs tv en internet dit jaar meer dan Ziggo’
Foto Getty Images

De prijsverhoging van abonnementen waarbij tv en internet worden geleverd gaan volgens Prisewise bij vrijwel alle aanbieders omhoog. De prijsvergelijker heeft berekend dat het om een gemiddelde prijsverhoging van 27 euro op haarbasis gaat. Om dit bedrag te onderbouwen voerde Pricewise een prognose-onderzoek uit.

 

KPN meer dan Ziggo

Opvallendste resultaat van dit onderzoek is dat klanten van KPN met een forsere prijsverhoging worden geconfronteerd dan Nederlanders die bij Ziggo tv en internet kopen. De gemiddelde prijsverhoging wordt door Prisewise bij KPN op €2,50 per maand geschat. Bij Ziggo wordt een gemiddelde stijging van 2 euro per maand verwacht.

 

Meer dan gemiddeld

De door de prijsvergelijker verwachte prijsverhoging van 27 euro is iets meer dan het gemiddelde over de afgelopen drie jaar. In deze periode steeg de prijs van een abonnement met tv en internet met 75 euro.

 

Netwerk

Ziggo en KPN voeren jaarlijks altijd het investeren in het netwerk op als belangrijkste reden voor de prijsverhoging. KPN is bezig met het versneld uitrollen van glasvezel in Nederland met als gesteld doel voor de komende jaren om jaarlijks minimaal een half miljoen woningen en bedrijfspanden van een glasvezelaansluiting te voorzien. Ziggo is bezig met de uitrol van het op DOCSIS 3.1 gebaseerde gigabit netwerk.

Bron: Totaal TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik betaal hier in Spanje bij Movistar 70 euro per maand voor TV pakket zonder een film, sport en ero pakket, glasvezel Internet 300Mbps, vaste lijn en 2 mobiele telefoons met gedeelte data van 30GB per maand.

 

Ik denk dat alle geleverde diensten tussen alle landen niet meer zo verschillen, en die 2 euro verhoging per maand hebben we hier ook pas geleden mogen ontvangen, en de prijs verschilt natuurlijk ook als je extra sport pakket of film pakket neemt.

 

Het enige verschil dat we hier hebben is dat DVB-T hier voledig gratis is te ontvangen en alle basis zenders bevat.  https://www.tdt1.com/canales-alicante/

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.