Ga naar inhoud

Ziggo en KPN passen prijzen aan: Weer meer betalen voor veel klanten


Aanbevolen Berichten

Ziggo en KPN passen prijzen aan: Weer meer betalen voor veel klanten

 

De zomer komt eraan. Dit betekent niet alleen warmere dagen, vertoeven op het strand of in de bossen en het eten van ijsjes.

Het is ook de periode waarin meer dan zes miljoen huishoudens jaarlijks worden geconfronteerd met een prijsaanpassing van het abonnement waarbij internet wordt geleverd. War bijvoorbeeld de prijs van huurhuizen door de coronacrisis dit jaar worden bevroren, gaat deze vlieger voor het abonnement met internet niet op. Pricewise snuffelde intern bij beide aanbieders en kwam tot de prognose dat de abonnementsprijzen dit jaar zelfs nog meer stijgen dan vorig jaar. De neuzen van de snuffelaars van de prijsvergelijker zaten dit jaar waarschijnlijk verstopt, want de voorspelde gemiddelde prijsstijging van €2,50 per maand bij KPN en €2,00 per maand bij Ziggo bleek in praktijk veel minder te zijn. KPN heeft voor 1 juli een gemiddelde prijsstijging van €1,50 per maand aangekondigd. Bij Ziggo gaan de abonnementen met internet gemiddeld €1,63 per maand omhoog. Daarnaast gaan niet alle abonnementen in prijs omhoog. Vooral de abonnementen waarbij gigabit internet (1000Mbps) wordt geleverd gaan fors in prijs omlaag. Bij KPN kan de prijsdaling tot €7,50 per maand oplopen. Bij Ziggo is de hoogste prijsdaling €5,50 per maand.

 

https://www.totaaltv.nl/nieuws/ziggo-en-kpn-passen-prijzen-aan-weer-meer-betalen-voor-veel-klanten/

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.