Ga naar inhoud

‘Ziggo raakt uitzendrechten Formule 1 kwijt’


Aanbevolen Berichten

Ziggo raakt uitzendrechten Formule 1 kwijt’

Een aderlating voor VodafoneZiggo ligt op de loer. Het bedrijf lijkt de uitzendrechten van de Formule 1 na dit seizoen kwijt te raken.

Formule 1 is belangrijk voor Ziggo. Het kabelbedrijf biedt de koningsklasse van de autosport gratis (zonder meerkosten) aan alle klanten via het digitale basiskanaal Ziggo Sport aan. Bij concurrenten zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile dienen abonnees een aanvullend abonnement voor betaalzender Ziggo Sport Totaal te kopen – kosten afhankelijk van de distributeur rond 15 euro per maand – om naar Formule 1 te kijken. Een deel van de klanten van Ziggo blijft onder meer voor Formule 1 het kabelbedrijf trouw.

 

Nordic Entertainment Group

De overwegend goed ingelichte sportmarketeer Chris Woerts maakte in het tv-programma Veronica Inside bekend dat Ziggo de uitzendrechten van Formule 1 kwijt gaat raken aan de Nordic Entertainment Group. Deze gaat een speciaal op Nederland gerichte sportbetaalzender met de naam VIAPLAY oprichten. VIAPLAY is als betaalzender al enige jaren op de Scandinavische markt actief. Niet alleen Formule 1 moet een belangrijke pijler van de nieuwe betaalzender worden. Ook de uitzendrechten van de Duitse voetbalcompetitie verhuizen volgens Woerts van ESPN naar de nieuwe betaalzender. De kans bestaat tevens dat darts verdwijnt bij RTL 7 en voor het eerst in Nederland achter de betaalmuur verdwijnt.

 

https://www.totaaltv.nl/pages/ziggo-raakt-uitzendrechten-formule-1-kwijt.php

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ziggo raakt uitzendrechten Formule 1 kwijt

 

Ziggo raakt na dit seizoen de rechten van de Formule 1 kwijt. Het bedrijf zegt dat de tarieven voor de uitzendrechten de afgelopen jaren zo sterk zijn gestegen dat het niet mogelijk was om een nieuw contract af te sluiten.

Lees hier verder: https://nos.nl/artikel/2381244-ziggo-raakt-uitzendrechten-formule-1-kwijt

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Elite sport en dadelijk ook alleen door elite te bekijken.

Wordt voor mij onbetaalbaar.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 5 maanden later...

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.