Ga naar inhoud

Canal Digitaal houdt distributie Joyne via Eutelsat 9B satelliet tot 31 juli in stand


Aanbevolen Berichten

Canal Digitaal houdt distributie Joyne via Eutelsat 9B satelliet tot 31 juli in stand

Het overgebleven zenderaanbod van de failliet verklaarde satelliettelevisieaanbieder Joyne stopt niet op 1 juni. Dit heeft Canal Digitaal bekendgemaakt.

Canal+ Luxembourg bevestigt aan Totaal TV dat de satellietdistributie van het Joyne zenderaanbod op de Eutelsat 9B-satelliet nog op 1 juni maar op 31 juli wordt gestaakt. Klanten van het voormalige Joyne worden via e-mail ingelicht over het langere verblijf van Nederlandse en Vlaamse zenders op deze satellietpositie. Zij dienen wel het abonnementsgeld voor deze aanvullende maanden te betalen. Canal+ Luxembourg nam na het faillissement van Joyne het klantenbestand en de website voor in totaal 80.000 euro over. Het Luxemburgse bedrijf beloofde daarnaast de satellietdistributie nog tot en met 31 mei in stand te houden. Zowel particuliere als zakelijke Joyne-klanten kunnen in deze periode de overstap naar Canal Digitaal of TV Vlaanderen inclusief verandering van satellietpositie en hardware maken.

Lees hier verder: https://www.totaaltv.nl/nieuws/canal-digitaal-houdt-distributie-joyne-via-eutelsat-9b-satelliet-tot-31-juli-in-stand/

Link naar reactie
Delen op andere sites

VERLENGING DOORGIFTE JOYNE-SIGNAAL

Eerder hebben we gecommuniceerd dat we het Joyne-signaal tot en met 31 mei 2021 in de lucht zouden houden. Om te voorkomen dat u als voormalige Joyne-klant zonder tv komt te zitten, houdt Canal Digitaal het Joyne-signaal tot en met 31 juli 2021 in de lucht. 

Zolang wij het Joyne-signaal doorgeven, incasseren wij de abonnementskosten van Joyne per maand van het bij ons bekende bankrekeningnummer. Wilt u geen gebruik meer maken van het Joyne-signaal, neemt u dan contact op met onze klantenservice.
    


 Hartelijke groet,
Team Canal Digitaal
    

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.