Ga naar inhoud

Trikolor- en NTV Plus-antennes worden verwijderd in Letland


de vrije fries

Aanbevolen Berichten

Merk op dat Russische zenders en media in Letland het belangrijkste doelwit zijn van overheidsverboden en censuur. Eerder dit jaar stopte een van de grootste telecommunicatie-exploitanten van het land met de uitzendingen van Pervy Baltijskij , NTV Mir , Ren TV Baltija en anderen. Later werden 16 kanalen uit Rusland geblokkeerd in Letland.
 

De politie startte een strafrechtelijk proces tegen een inwoner van Riga in Letland wegens inbreuk op het auteursrecht. Grigory Fedkin is een fotograaf, videostreamer en auteur van de blog Grigory LV . Hij verwierf onder meer zijn inkomen van de installatie van satelliet-tv's in Letse huizen voor de ontvangst van de Russische platforms NTV Plus en Trikolor

Nu adviseert hij de Letse bevolking om de antennes en settopboxen weg te gooien om een mogelijk bezoek van agenten en de daaropvolgende onaangenaamheden te voorkomen. Vanwege de verboden Russische zenders in Letland heeft de politie redenen voor het verkrijgen van een huiszoekingsbevel, huiszoeking en inbeslagname van apparatuur. Antennes die zijn ingesteld op Russische tv zijn gemakkelijk te herkennen - niet alleen door het grafische teken van de operator op de antenne, maar ook door de richting van de oriëntatie naar de 36 ° E-positie.

bron: https://lv.sputniknews.ru/20211116/politsiya-nachala-sbivat-sputnikovye-tarelki-ntv-v-latvii-19225589.html?utm_source=yxnews

p.s.: leuk die google vertaling op deze site naar het nederlands, de kop wordt vertaald als :

De politie begon NTV + schotelantennes neer te schieten in Letland

Link naar reactie
Delen op andere sites

19 uur geleden, zei de vrije fries:

p.s.: leuk die google vertaling op deze site naar het nederlands, de kop wordt vertaald als :

De politie begon NTV + schotelantennes neer te schieten in Letland

Probeer is https://www.deepl.com/translator

die is over het algemeen beter dan google.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.