Ga naar inhoud

Olav Mol en Jack Plooij ook volgend jaar te zien en horen bij Ziggo


dreka

Aanbevolen Berichten

Olav Mol en Jack Plooij ook volgend jaar te zien en horen bij Ziggo.

Olav Mol en Jack Plooij zullen komend jaar gewoon te zien zijn bij Ziggo Sport. In navolging van Rob Kamphues en Robert Doornbos, die volgend jaar bij het Race Café blijven, zullen er zodoende voor de Nederlandse tv-kijker nog steeds de vertrouwde gezichten te zien zijn bij dé sportzender van Nederland. Ook Rick Winkelman en Rob van Gameren blijven werkzaam voor Ziggo Sport.

mol-plooij_cec5a7870ed110198cefa527308d9

Olav Mol is al 30 jaar het vertrouwde stemgeluid bij de Formule 1-races en blijft in die hoedanigheid ook aan Ziggo Sport verbonden. De populaire commentator is beroemd geworden door zijn spraakmakende uitspraken bij meerdere race-overwinningen van Max Verstappen. Jack Plooij was de afgelopen jaren het gezicht in de paddock en op de grid, waar hij het Nederlandse publiek vermaakte met interviews en reportages.

Olav Mol en Jack Plooij zijn zelf ook verheugd met de blijvende samenwerking. "Ziggo Sport is de laatste jaren gegroeid tot de meest complete race-zender van Nederland. Ook al is de invulling wat betreft de Formule 1 nu anders geworden, wij zien nog legio mogelijkheden om Ziggo Sport en alle kijkers van veel inside informatie te voorzien. We doen dit werk al jarenlang met groot plezier en zijn ook zeker van plan om dat nog lang te doen."

Rick Winkelman is een expert op het gebied van vrijwel alle raceklassen. In het Race Café schuift hij wekelijks aan om diverse onderwerpen te duiden. Ook voorziet hij de NASCAR-races van commentaar en zal hij dat blijven doen. Rob van Gameren is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire sidekick en blijft deze rol vervullen in de raceweekenden.

Marcel Beerthuizen, directeur Ziggo Sport, reageert. "Ik ben hartstikke blij dat er opnieuw toonaangevende namen in de Formule 1-wereld aan ons verbonden blijven. Naast Rob Kamphues en Robert Doornbos, zijn Olav en Jack onlosmakelijk verbonden aan de Formule 1 in Nederland. En dat geldt ook voor Rick Winkelman en Rob van Gameren. Wij en de rest van tv-kijkend Nederland genieten wekelijks van de passie die deze mannen tonen en uitstralen. Dat ze dat voor ons en de fans blijven doen, is enorm fijn."

Bron Racingnieuws365.nl

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.