Ga naar inhoud

MTV Nederland met een Tsjechische licentie


de vrije fries

Aanbevolen Berichten

Tijdens haar 22e bijeenkomst op 21 december heeft de Tsjechische mediatoezichthouder (RRTV) besloten een zendvergunning te verlenen voor het programma MTV Nederland .

ViacomCBS Networks International Czech sro, gevestigd in Praag, heeft de Tsjechische licentie aangevraagd voor een programma dat uit zal zenden via internet

Onder de licentievoorwaarden zal MTV Nederland een algemeen entertainment- en muziektelevisieprogramma voor jongeren aanbieden, gericht op Amerikaanse entertainmentproducties en niet-Europese muziekproductie. De zender zal 24 uur per dag uitzenden en zal beschikbaar zijn in Nederland en Vlaanderen  De voertaal van de uitzending is Nederlands.

De licentie voor MTV Nederland is 12 jaar geldig.

Tegelijkertijd informeerde RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) haar regelgevende tegenhanger in Nederland en Vlaanderen dat MTV Nederland op hun grondgebied mag opereren met de Tsjechische vergunning.

De toezichthouder voldeed ook aan het verzoek van ViacomCBS Networks International Czech sro om de satellietlicentie voor  MTV-Nederland  te beperken tot Nederland en niet langer ook voor belgie.

bron: parabola.cz

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.