Ga naar inhoud

Amerikaanse zender Newsmax HD in juni bij CDS/TVV


de vrije fries

Aanbevolen Berichten

De in Luxemburg gevestigde M7 Group, behorend tot de CANAL+ Group, heeft een langetermijncontract afgesloten voor satelliet- en OTT-distributie van de Amerikaanse nieuwszender Newsmax. De transactie werd aangekondigd op ANGA COM 2022 in Keulen .

 

Als gevolg van de ondertekening van het contract met M7 Group, van juni dit jaar. Newsmax gaat free-to-air ( FTA ) uitzendingen in HD- resolutie starten via de Astra 3B-satelliet (23,5 ° E) . Newsmax komt op de kanalenlijst van de satellietplatforms Skylink (Tsjechië en Slowakije), Canal Digitaal (Nederland) en TV Vlaanderen (Vlaanderen), eigendom van M7.

 

Daarnaast zal Newsmax beschikbaar zijn als een lineair OTT-kanaal via de M7-platforms in Hongarije ( Direct One ), Roemenië ( Focus Sat ), Oostenrijk ( HD Austria ) en Wallonië ( TéléSAT ).

 

- We verwelkomen Newsmax aan boord van onze tv-platforms, waardoor het kanaal meerdere Europese markten tegelijk kan betreden. We danken Newsmax voor het vertrouwen in onze diensten en we kijken uit naar een vruchtbare samenwerking in de komende jaren, aldus Bill Wijdeveld, VP Platform Content Services, M7 Group . - We hebben de M7 gekozen als onze Europese go-to-market-partner omdat we hierdoor onmiddellijk beschikbaar zijn in zeven belangrijke markten in Europa. Bovendien stelt de beschikbaarheid via de Astra 23.5 ° E ons in staat Newsmax te leveren aan externe operators in heel Europa met optimale beeld- en geluidskwaliteit, aldus Andy Biggers, SVP van Content Distribution, Newsmax .

bron: https://www.satkurier.pl/news/217378/amerykanski-kanal-newsmax-hd-w-czerwcu.html

 

Rajan Sing, verantwoordelijk voor de EMEA-distributie van Newsmax, vertelde Broadband TV News dat het plan is om lokale versies van de zender uit te rollen en niet alleen de Amerikaanse feed. Ook plant de omroep ergens in de toekomst een tweede kanaal met documentaires.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.