Ga naar inhoud

Film1 verbetert app voor online kijken naar films


vogelaar

Aanbevolen Berichten

Film1 heeft een nieuwe app beschikbaar gesteld waarmee online naar de films van de aanbieder kan worden gekeken.

Film1 verbetert app voor online kijken naar films

SP International - eigenaar van Film1 - heeft de streaming-app van Film1 volledig vernieuwd. De app heeft een nieuwe, dynamische OTT-infrastructuur die maatwerk en updates mogelijk maakt. Andere veranderingen zijn verbeteringen in de interface voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. De vernieuwde OTT-dienst is beschikbaar op internet, iOS, Android-apps, online mediaspelers, Smart TV-internettelevisies (Samsung en LG) en bruikleendecoders van tv-providers (Ziggo Mediabox XL en Ziggo Mediabox Next).

 

Technisch hoogstandje

“Lineaire en on-demand kijkerservaringen in combinatie met vier lineaire kanalen en streamingservices maakt dat Film1 een veelgevraagde partner is waar providers hun contentaanbod mee willen verrijken. Onlangs hebben we ons Film1-app-platform gemigreerd van de oude provider naar het nieuwe TV2Z-platform dat ook de hosting verricht van FilmBox+- en Dizi-apps. Met deze migratie willen we zowel de eindgebruiker als onze providers boeiende content bieden die makkelijker te vinden is door een strak ontwerp dat beter navigeert”, zegt Haymi Behar, CMO en CDO van SPI International.

 

Providers

De vernieuwde app is al in gebruik bij een meerderheid van de Nederlandse tv-aanbieders, waaronder Ziggo, Canal DigitaalOnline.nl">Online.nl, Delta, Fiber, Tele2, Caiway, Breedband Helmond, Solcon, CAI Harderwijk, Plinq, SKV, Kabelnoord, Kabeltex, SKP en Trined. Abonnees kunnen in een handomdraai de films en lineaire kanalen van Film1 bekijken met de inloggegevens die door de providers worden verstrekt via film1.nl.

Bron:Totaal TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.