Ga naar inhoud

Viaplay komt met nieuwe kortingsactie abonnement


vogelaar

Aanbevolen Berichten

De introductiekorting die Viaplay op maandabonnementen aanbod, is vandaag afgelopen. De streamingdienst introduceert echter een nieuwe kortingsactie.

Viaplay komt met nieuwe kortingsactie abonnement
Foto Getty Images

Viaplay grijpt dit keer de komst van de Engelse voetbalcompetitie Premier League aan om abonnees korting te geven. De nieuwe kortingsactie loopt van 1 augustus tot en met februari. Binnen deze periode is het mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten tegen een gereduceerd maandelijks tarief van €10,49. Dit is €3,50 goedkoper dat het reguliere maandbedrag van €13,99, ofwel een korting van 25 procent. Het jaarabonnement hoeft niet in een keer voldaan te worden: Viaplay schrijft maandelijks €10,49 van de rekening af.

 

Opletten

Met dit Viaplay-abonnement kan alleen online gekeken worden via onder meer website, tablet, smartphone, online mediaspeler en Smart TV. Abonnees van onder meer Ziggo, KPN en T-Mobile die dit abonnement na de prijsverhoging op 1 augustus een aantrekkelijke aanbieding vinden, moeten er dus rekening mee houden dat ze hiermee geen toegang meer hebben tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra van hun provider. 

 

Klantverlies?

De prijsverhoging van bijna 40 procent waarmee een deel van de abonnees vandaag geconfronteerd is, gaat Viaplay mogelijk klanten kosten. Viaplay stelt zelf dat in Nederland meer dan 750.000 abonnementen zijn afgesloten. Een groot deel van deze abonnementen is maandelijks opzegbaar. De prijsverhoging van 1 augustus kan dus reden zijn om Viaplay vaarwel te zeggen. Met deze nieuwe kortingsactie probeert Viaplay een mogelijk klantverlies tot een minimum te beperken.

Bron:Totaal TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.