Ga naar inhoud

Meer HD en zenderwijzigingen bij Delta en Caiway


vogelaar

Aanbevolen Berichten

Delta en Caiway zijn de dienstenaanbieders van Delta Fiber. Bij beide providers zijn wijzigingen in het zenderaanbod. Ook zijn er meer HD-zenders.

Meer HD en zenderwijzigingen bij Delta en Caiway

Bij zowel Delta als Caiway zijn de zenders Nick Music en Comedy Central Extra uit het aanbod verdwenen. Dit komt door een aflopende distributieovereenkomst met contentaanbieder ViacomCBS. Beide zenders werden aangeboden aan abonnees die bij Delta en Caiway een aanvullend tv-abonnement kopen.

 

Zeeland ontgroeit

Een andere wijziging is de invulling van voorkeuzekanaal 11 in de zenderlijst. Op deze positie was voorheen Omroep Zeeland te zien. Dit was het gevolg van de roots van Delta, dat van oorsprong een uit Zeeuws kabelbedrijf is. In Zeeland kan op voorkeuzepositie 11 naar Omroep Zeeland gekeken blijven worden. In alle andere provincies waarin Delta en Caiway actief zijn, wordt op voorkeuzekanaal 11 naar de regionale tv-zender van de eigen provincie gekeken worden.

 

Meer HD

Delta en Caiway zijn al langere tijd bezig om meer zenders uit het aanbod naar HD-beeldkwaliteit op te waarderen. Dit heeft ervoor gezorgd dat meer dan 100 zenders in HD te zien zijn. Daarmee zijn beide providers van Delta Fiber op dit punt in de top van alle Nederlandse providers te vinden. Naast het verbeteren van de beeldkwaliteit wordt ook de nodige aandacht aan geluidskwaliteit besteed. Diverse zenders zijn naar Dolby Digitaal opgewaardeerd.

Bron: Totaal TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.