Ga naar inhoud

NPO Start binnenkort rechtstreeks op decoder KPN Interactieve TV


vogelaar

Aanbevolen Berichten

KPN blijft zijn bruikleendecoders van Interactieve TV toegankelijker maken voor directe toegang tot streamingdiensten. Ook NPO Start komt beschikbaar.

NPO Start binnenkort rechtstreeks op decoder KPN Interactieve TV

KPN kondigde gisteren een samenwerking aan met Warner Bros. Discovery voor streamingdienst HBO Max. Totaal TV onthulde gisteren eveneens dat HBO Max via een app op de nieuwste bruikleendecoders van Interactieve TV beschikbaar komt. Dit gebeurt in september als het HBO Max-abonnement via KPN te koop zal zijn.

 

NPO Start

Aan de reeks direct toegankelijke streamingdiensten via de Interactieve TV-decoders wordt binnenkort nog een nieuwe dienst toegevoegd. Het gaat om de app NPO Start van de publieke omroep. NPO Start is al enige tijd direct via de decoder beschikbaar bij Ziggo voor gebruikers van de Mediabox Next. KPN-woordvoerder Gerd de Smyter bevestigt de komst van NPO Start aan Totaal TV. “KPN wil zijn tv-kijkers toegang bieden tot het beste entertainment. Daar hoort app-integratie ook bij. We voegen dan ook regelmatig nieuwe apps toe aan de verschillende tv-ontvangers. De NPO Plus app is momenteel nog niet geïntegreerd, maar we hopen dat binnenkort te realiseren. Als dat het geval is, zullen we onze klanten hierover informeren.”

 

Direct kijken

Op dit moment kunnen Nederlanders die via KPN Interactieve TV naar tv- en videocontent kijken al meerdere streamingdiensten direct via de KPN-bruikleendecoder benaderen. Dit zijn Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Videoland en binnenkort dan ook HBO Max en NPO Start. Daarnaast is Viaplay Xtra als lineair kanaal beschikbaar voor de KPN-abonnees die hun Viaplay-abonnement hebben afgesloten via het telecombedrijf. Natuurlijk is voor gebruik van de genoemde streamingdiensten wel een abonnement nodig.

Bron: Totaal TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.