Ga naar inhoud

Viaplay pakt uit met Formule 1 tiendaagse


vogelaar

Aanbevolen Berichten

Formule 1-liefhebbers zitten na het einde van het zomerreces van deze autosport goed bij Viaplay. Zij krijgen tien dagen lang live Formule 1-programma’s aangeboden.

Viaplay pakt uit met Formule 1 tiendaagse
Foto Getty Images

Met de Formule 1-tiendaagse onderscheidt Viaplay zich van F1 TV Pro. Dit is de andere streamingdienst waar in Nederland live Formule 1 te zien is. De Viaplay Formule 1-tiendaagse begint op 26 augustus met de Formule 1 Grand Prix van België op het circuit van Spa-Francorchamps. Het hoogtepunt is een week later, als op 4 september de Dutch Grand Prix op Zandvoort in de agenda staat. De Formule 1-tiendaagse presenteert tientallen uren live televisie onder het motto ‘als je geen kaart hebt, dan ben je er toch bij’.

 

Live

In totaal worden de kijkers getrakteerd op zo’n 37 uur live content, waarvan ruim 25 uur is gereserveerd voor de Dutch Grand Prix. De Formule 1-tiendaagse start met de Grand Prix van België en vanaf maandag 29 augustus volgt de dagelijkse talkshow Zandvoort Shakedown. Op vrijdag 2 september barst het racegeweld in de duinen van Zandvoort los. Op zondag 4 september, de dag waarop de Dutch Grand Prix wordt verreden, is op Viaplay alles live te volgen van ’s ochtends half negen tot ’s avonds zes uur.

 

Viaplay gaat los

De aftrap van de Formule 1-tiendaagse is op vrijdag 26 augustus, als vanaf 14.00 uur op het circuit van Spa-Francorchamps de eerste vrije training voor de Grand Prix van België plaatsvindt. België is gastheer van de eerste race na de zomerstop. Er is traditiegetrouw een groot Oranjelegioen langs de baan te vinden. Ook dit jaar lijkt Spa weer uit te groeien tot een Oranjebastion. Vrijdagavond presenteert Amber Brantsen de talkshow Shakedown, waarin op de eerste dag wordt teruggekeken. Zaterdag 27 augustus vanaf 16.00 uur wordt de kwalificatie voor de Grand Prix van zondag verreden, voorafgegaan door de derde vrije training om 13.00 uur. Op zondag 28 augustus gaat de race om 15.00 uur van start.

 

Grand Prix van Nederland

Na België verplaatst het Formule 1-circus zich naar Zandvoort voor het tweede hoofdstuk uit een triple-header. Viaplay brengt van maandag 29 augustus tot en met zaterdag 3 september, dagelijks tussen 20.30 en 21.30 uur, de talkshow Zandvoort Shakedown. Tot en met woensdag gebeurt dit vanuit de studio in Hilversum, waarna de talkshow zich vanaf donderdag verplaatst naar het circuit van Zandvoort.

 

Analisten

De Formule 1-tiendaagse wordt gepresenteerd door Amber Brantsen, bijgestaan door alle vaste Viaplay-analisten waaronder Tom Coronel, Christijan Albers en Giedo van der Garde. Daarnaast schuiven verschillende analisten aan, terwijl pit-reporter Stéphane Kox en verslaggevers Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het laatste nieuws vanaf het circuit brengen. Van vrijdag tot met zondag wordt het team aangevuld met Anne-Marie Fokkens, die vanuit het dorp en langs het circuit de fanbeleving naar de huiskamer brengt.

 

Pole position

Marco Zwaneveld, Head of Sports van Viaplay: “De Grand Prix van Nederland is het grootste sportevenement van Nederland. Een unieke beleving die je niet mag missen. Daarom zetten we de kijker op poleposition en brengen we echt alles rondom de Grand Prix van Nederland naar de huiskamer. Uiteraard alle race-actie, maar ook de achtergrondverhalen rechtstreeks vanuit de paddock en vanaf de grid en de unieke beleving van de fans. Ben je niet in Zandvoort? Viaplay zorgt dat je er gewoon bij bent vanaf je eigen bank.”

Bron: Totaal TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.