Ga naar inhoud

GLORY kickboksen met Ben Saddik live en gratis bij Videoland


vogelaar

Aanbevolen Berichten

Videoland gaat zaterdag 20 augustus het eerste GLORY kickboks evenement live uitzenden. De Belgische Marokkaan Jamal Ben Saddik is een van de vechters.

GLORY kickboksen met Ben Saddik live en gratis bij Videoland
Foto Getty Images

Videoland kocht onlangs de uitzendrechten van GLORY evenementen. Hierdoor zijn de kickbokswedstrijden van deze organisatie niet alleen via een duur digitaal pay per view toegangsticket in Nederland te bekijken. Videoland biedt GLORY zonder extra kosten aan alle abonnees aan. Wie nog geen Videoland-abonnee is, kan eerst gebruikmaken van een proefabonnement van 14 dagen. Feitelijk betekent dit dat GLORY 81 voor alle Nederlanders in binnenland en alle landen van de Europese Unie (EU) gratis live te volgen is. Wie alleen naar GLORY 81 via Videoland wil kijken, moet niet vergeten het proefabonnement voor afloop van de proefperiode weer op te zeggen.

 

Omstreden vechter

GLORY 81 vindt in Düsseldorf plaats. Het hoofdgevecht is de strijd tussen Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. Het evenement is voor Ben Saddik belangrijk om zijn kopzorgen enigszins te kunnen vergeten. De Belg van Marokkaanse afkomst wordt in België gelinkt aan de onderwereld en zat hiervoor in zijn land ook enige tijd in verzekerde bewaring. Bij en rond eigendommen van familieleden van Ben Saddik zijn meerdere schietincidenten en explosies geweest.

 

Lineair kijken

Vlamingen of Nederlanders met toegang tot Vlaamse tv-zenders kunnen het gevecht tussen Ben Saddik en Adegbuyi op VTM 4.

 

Aankomende evenementen

Videoland biedt in de komende maanden meer GLORY evenementen live aan. Zo staan Ciric en Semeleer op 17 september tijdens de hoofdpartij van GLORY Rivals 2 in Alkmaar tegenover elkaar. Het Gelredome in Arnhem is op 8 oktober het strijdtoneel van Collision 4. Dan vechten in de hoofdpartij Badr Hari en Alistair Overeem tegen elkaar. Uiteindelijk moet uit al deze hoofdpartijen de nieuwe uitdager van GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven naar voren treden.

Bron: Totaal TV
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.