Ga naar inhoud

Ziggo stelt verbetering Mediabox Next en Next Mini vanwege problemen uit


vogelaar

Aanbevolen Berichten

Ziggo-klanten die de Mediabox Next of Next Mini gebruiken en niet in Limburg of Noord-Brabant wonen, moeten nog even wachten op de update van hun decoder.

Ziggo stelt verbetering Mediabox Next en Next Mini vanwege problemen uit

Ziggo kondigde enkele weken geleden de komst aan van firmwareversie 4.42 voor de Mediabox Next en Next Mini. De nieuwe firmware is wel in Limburg en Noord-Brabant uitgerold, maar in de overige provincies in Nederland niet. Ziggo rolt nieuwe firmware altijd als eerste in twee provincies uit – meestal Limburg en Noord-Brabant – als test. Als blijkt dat er zich geen grote problemen voordoen, wordt de firmware gefaseerd aan alle klanten uitgeleverd.

 

Problemen

Naar nu blijkt hebben zich tijdens de uitrol van firmwareversie in de genoemde provincies problemen voorgedaan waardoor Ziggo de voorgenomen uitrol in de overige provincies tijdelijk moet stoppen. Het is overigens niet Ziggo dat deze mededeling aan communiceert: op het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf wordt deze melding door ‘super expert’ Dave (met uitroepteken) gedaan. Na navraag – waarschijnlijk via een voor andere gebruikers afgeschermd deel - bij leidinggevenden van het forum te hebben gedaan maakt hij het volgende openbaar: “Er zijn wat fouten ontdekt in de software en daarom is deze on hold gezet tot ie weer verder gelanceerd kan worden. Ze hopen zo snel mogelijk de overige provincies verder te voorzien van de uitrol.” De reden blijkt volgens de ‘super expert’ te zijn: “Wegens veiligheid redenen is dit even tijdelijk stop, maar ze verwachten hem snel weer uit te rollen verder.”

Bron: Totaal TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.