Ga naar inhoud

KPN breidt aanbod Interactieve TV uit


vogelaar

Aanbevolen Berichten

KPN heeft het via de bruikleendecoder beschikbare aanbod uitgebreid. Het gaat hierbij om streamingdiensten.

KPN breidt aanbod Interactieve TV uit

KPN wil de bruikleendecoder van Interactieve TV het multimedia-middelpunt in de huis- en slaapkamer maken. Hierbij speelt het combineren van lineaire tv, video om demand en streamingdiensten een belangrijke rol. Naast een uitgebreid lineair aanbod en video on demand – met gratis kijkmogelijkheden voor Pluspakket-abonnees en het betaalaanbod van nieuwere titels via Pathé Thuis – speelt de directe toegang tot streamingdiensten een belangrijke rol in de strategie van KPN.

 

Meer streaming

KPN heeft de app voor de NPO OTT-dienst NPO Start toegevoegd aan het streamingaanbod van de bruikleendecoders voor Interactieve TV. Gelijktijdig heeft het telecombedrijf ook de app voor Xite toegevoegd. Xite Premium is direct benaderbaar via voorkeuzekanaal 207. Net als bij NPO heeft de Xite app twee toegangsmogelijkheden. De eerste is gratis toegang tot een beperkt aanbod. Daarnaast is de mogelijkheid tot het kopen van een Xite Premium-abonnement. Dit abonnement kost €4,99 per maand en maakt het mogelijk om muziekvideo’s zonder reclame te bekijken. Ook is het mogelijk om muziekvideo’s onbeperkt te skippen, zo meldt KPN.

Bron:Totaal TV

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.