Ga naar inhoud

NLZIET voegt tien zenders toe: grotere concurrent Ziggo en KPN


vogelaar

Aanbevolen Berichten

NLZIET heeft het zenderaanbod uitgebreid met onder meer vijf zenders van de Britse publieke omroep BBC. Hiervoor dient wel twee euro per maand extra betaald te worden.

NLZIET voegt tien zenders toe: grotere concurrent Ziggo en KPN

NLziet is uitgebreid met de zenders BBC First, BBC One, BBC Two, BBC World News, BBC Entertainment, History Channel, Crime + Investigation, Curiosity, E! Entertainment en Euronews. Bestaande klanten kunnen met het huidige abonnement de hele maand november naar de nieuwe zenders kijken. Wie na november naar deze zenders wil blijven kijken, moet overstappen naar een nieuwe abonnementsvorm die NLZIET vandaag heeft toegevoegd.

 

NLziet Extra

Het NLZIET Extra abonnement biedt naast het bestaande zenderaanbod ook toegang tot de tien nu toegevoegde zenders. NLZIET Extra kost €9,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. Het normale NZIET-abonnement dat €7,95 kost blijft bestaan en biedt toegang tot onder meer de zenders van NPO, RTL Nederland, Talpa en regionale omroepen. Bij beide abonnementsvormen is het mogelijk om eerder uitgezonden programma’s terug te kijken. NLZIET-directeur Niels Baas ziet de uitbreiding als meer keuzevrijheid voor de kijker dat zorgt voor nog meer kijkplezier.

 

Providers

Met de komst van de tien extra zenders wordt NLZIET een nog grotere concurrent voor traditionele tv-aanbieders als Ziggo, KPN en T-Mobile. NLZIET wordt door de zenderuitbreiding interessanter voor twijfelaars die overwegen het traditionele tv-abonnement op te zeggen en alleen nog online naar tv- en videocontent te kijken. NLZIET is niet de enige OTT-dienst met een groot zenderaanbod. Canal Digitaal levert een groter zenderaanbod inclusief alle ESPN-kanalen voor €14,95 per maand. Het voordeel van NLZIET is echter dat eerder uitgezonden programma’s van de meeste zenders tot minimaal 365 dagen reclamevrij teruggekeken kunnen worden. Ook is de beeldkwaliteit van NLZIET met Full HD 1080p-streams, geleverd met een hogere bandbreedte, aanmerkelijk beter.

Bron: Totaal TV
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik mag die extra 10 zenders de gehele maand November gratis bekijken van NLZiet. Punt is enkel dat ik al de Britse Freesat zenders al heb online en daarvan kijk ik de BBC het minste. Als History Channel en CI interresant blijken te zijn dan neem ik misschien die extra 10 zenders er wel bij, het is afwachten.

Los daarvan vind ik het fijn dat NLZiet groeit.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.