Ga naar inhoud

Forse prijsverhoging reclamevrij Disney+ in aantocht


vogelaar

Aanbevolen Berichten

Wie op de huidige manier Disney+ wil blijven kijken, moet in de toekomst fors extra betalen. Kijken tegen de huidige prijs kan ook, maar dan wel met verplichte reclame.

Forse prijsverhoging reclamevrij Disney+ in aantocht
Foto Getty Images

De aanstaande prijsverhoging blijkt uit de nieuwe prijzen die The Walt Disney Company voor Amerika bekend heeft gemaakt. De nieuwe prijzen en het abonnement met reclame komen vooralsnog niet naar Nederland en België. Het lijkt echter slechts een kwestie van tijd voordat de nieuwe maandprijzen en het reclame-abonnement ook in de lage landen worden geïntroduceerd.

 

Reclame

Het nieuwe abonnement met verplichte reclame wordt in Amerika even duur als het reclamevrije abonnement op dit moment is. De prijs van het reclamevrije abonnement wordt fors duurder. Het reclameabonnement van Disney+ krijgt in Amerika een prijs van acht dollar per maand. Het reclamevrije abonnement gaat elf dollar kosten.

 

Offline kijken

Bij het goedkoopste abonnement worden reclames getoond, maar er zijn ook andere beperkingen. Zo kan met dit abonnement geen content meer worden gedownload om later offline – dus zonder internetverbinding – te bekijken. Deze mogelijkheid is in Amerika alleen nog bij het duurdere reclamevrije abonnement beschikbaar.

Bron: Totaal TV
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zoals al eerder aangegeven, over paar jaar betaal je een enorm bedrag om toch nog steeds lastig gevallen te worden met reclames, tegen die tijd ligt mijn tv bij het grof vuil.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.