Ga naar inhoud

Eerste prijsverhoging tv en internet 2023 aangekondigd: fors meer betalen


vogelaar

Aanbevolen Berichten

Alles belangrijke levensbehoeften worden duurder. Zo ook tv en internet. De eerste prijsverhoging van 2023 voor deze vaste diensten is inmiddels aangekondigd.

Eerste prijsverhoging tv en internet 2023 aangekondigd: fors meer betalen
Foto Getty Images

Het is niet een van de grotere aanbieders van vaste diensten - zoals Ziggo, KPN en T-Mobile - die als eerste een prijsverhoging aankondigt. De kleinere en lokale aanbieder Kabelnoord laat als eerste weten dat de prijzen van de belangrijkste vaste diensten omhoog gaan. Het basis tv-abonnement zonder internet gaat vanaf 1 januari €26,50 per maand kosten.

 

Internet

De Interactieve TV-abonnementen, waarbij een internetverbinding van Kabelnoord noodzakelijk is, stijgen tussen de een en twee euro per maand. Daarnaast wordt ook de prijs van het internetabonnement verhoogd. Het gaat hierbij om een forse verhoging van tussen de €2,50 en €3,50 per maand. De prijsverhoging voor abonnees die het snelste internetabonnement met het meest uitgebreide tv-abonnement combineren bedraagt hierdoor €5,50 per maand. De prijs van premiumabonnementen zoals ESPN, Ziggo Sport Totaal en Film1 verandert niet.

Bron: Totaal TV
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wij betalen ook al 75 euro maand voor Internet, TV, vaste lijn en 2 mobiels. Is ook veels te duur. Hopelijk blijf het hier kwa stijgen een beetje normaal al vind elke prijstijging begin 2023 niet normaal i.v.m de inflatie. Alles is al duur genoeg.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account of meld je aan om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer je voor een nieuw account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.

Nu Aanmelden
×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Lees voordat je verder gaat onze Gebruikers Voorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om te helpen deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.